Ανέργεση / Αποπεράτωση Ακινήτου

/Ανέργεση / Αποπεράτωση Ακινήτου
Ανέργεση / Αποπεράτωση Ακινήτου2018-10-24T18:58:02+03:00

Βρείτε το Στεγαστικό Δάνειο

Στο Καταναλωτικό Δάνειο με Εξασφάλιση Ακινήτου
Στην Αγορά Κατοικίας - Οικοπέδου
Γενικές Επισκευές – Ανακαίνιση
Στην Ανέγερση / Αποπεράτωση Ακινήτου
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.
Στον προσεκτικό υπολογισμό του συνολικού κόστους αγοράς/ανέγερσης/επισκευής αυτού.
Στο μέγιστο ποσοστό χρηματοδότησης επί της αξίας του ακινήτου.
Στην εύρεση του επιθυμητού ακινήτου.
Στα στεγαστικά δάνεια σταθερού επιτοκίου και στεγαστικά δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου.

Ανέργεση / Αποπεράτωση Ακινήτου

Άμεση δωρεάν αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας από τους ειδικούς στο στεγαστικό δάνειο. 

  • Εξειδικευόμαστε στην διαμεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικών δανείων ενεργώντας με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας.
  • Η συμβατική διαδικασία για την αγορά κατοικίας μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης είναι μια υπόθεση που απαιτεί τον χρόνο και την προσοχή σας για αρκετές εβδομάδες.
  • Η ομάδα των ειδικών συμβούλων μας βρίσκεται σε θέση να αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την έκδοση των δανείων κατοικίας καθώς και να σας κατευθύνει ώστε να επιλέξετε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Η σχέση που έχουμε οικοδομήσει με τις τράπεζες και ο όγκος υποθέσεων που διευθετούμε, μας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε για εσάς τους καλύτερους όρους και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες γύρω από το στεγαστικό δάνειο.

Πάνω από 90% εγκρισιμότητα

Εχουμε αποκτήσει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από το στεγαστικό δάνειο, ενώ η γνώση μας πάνω στην πολιτική έγκρισης της κάθε τράπεζας, εγγυάται για τους πελάτες μας υψηλότερες πιθανότητες έγκρισης, επιτυγχάνοντας τους καλύτερους δυνατούς όρους. Σημειώνεται, ότι το ποσοστό έγκρισης των δανείων που διαχειριζόμαστε ξεπερνά το 90%.

Ταχύτητα διεκπεραίωσης

Λόγω του όγκου των στεγαστικών δανείων που διαχειριζόμαστε, απευθυνόμαστε στις κεντροποιημένες υπηρεσίες των συνεργαζόμενων τραπεζικών ιδρυμάτων, επιτυγχάνοντας ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Συνδυάζοντας την εμπειρία με την αμεσότητα επικοινωνίας που έχουμε οικοδομήσει με τα τραπεζικά ιδρύματα, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα που ενδέχεται να παρουσιαστεί κατά τη διαδικασία έκδοσης του στεγαστικού δάνειου, (αίτηση δανειοδότησης, νομικό έλεγχο, εκτίμηση του επιλεγέντος ακινήτου, συμβόλαιο αγοραπωλησίας, εκταμίευση δανείου) προσφέροντας ταχύτητα και εξατομικευμένες λύσεις.

Περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη προερχόμενα από τον τραπεζικό χώρο , με πολυετή εμπειρία στην παροχή τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον δανειολήπτη έχοντας σταθερή συνεργασία με τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα.

On line Αίτηση εκλεξιμότητας στον τραπεζικό δανεισμό: για να Αγοράσετε, επισκευάσετε ή ανακαινίσετε το σπίτι σας.